В команді Зеленського розповіли як відбирають кандидатів на ключові посади

Нещодавно член “ЗеКоманди” Сергій Шефір у інтерв’ю журналістам розповів як команда новообраного президента Володимира Зеленського відбирає кандидатів на ключові посади. Про це повідомляє “Інвестор-ЮА”.

Сергій Шефір наголосив, що відбором кандидатур опікується команда Зеленського.

Ми їх розглядаємо (*кандидатів на посади глав ГПУ, СБУ, МЗС, Міноборони). Що ми можемо зробити зараз? Поміняти губернаторів, призначити заступників, МЗС, Генштаб — і все. Ось зараз ці кандидатури розглядаються, проходять інформаційну безпеку. Нам приносять резюме, дивимося, що стоїть за людиною. Стадії співбесід ще не було”, — розповів Шефір.

Член команди Зеленського також описав систему відбору кандидатів на ключові посади, яку запропонував радник новообраного президента Олександр Данилюк.

Вона (*система відбору) ще не затверджена, але можу розповісти про проект. Це своєрідна приймальна комісія. У неї можна включити пару людей із “ЗеКоманди”, двох шанованих у країні технократів і один голос від народу. Народний вибір можна робити шляхом голосування в соцмережах. Ось ця комісія може розглядати кандидатури, коли коло звузять до п’яти осіб. Але остаточні рішення приймає Володимир Зеленський”, — зауважив Шефір.

Читайте також: Учасники акції “Безсмертний полк” напали на українців з бейсбольними битами
Зеленський розповів як Україна відповість Росії на видачу паспортів
Прощавай, “Укроборонпром”: стали відомі причини ліквідації скандального концерну

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *