Міжнародний сервіс бронювання готелів обмежив свою роботу в Криму

Міжнарордний онлайн-сервіс бронювання готелів та хостелів Booking.com обмежив можливість користувачів бронювати місця в Криму. Все через те, що компанія дотримується законодавства Нідерландів в яких розташований її офіс, повідомляє “Інвестор”.

Booking.com приєднався до санкцій які запровадили ЄС  стосовно незаконної анексії Криму. Оскільки веб-сайт розташований на території Нідерландів то і діє в руслі дій законодавства країни. Таким чином зараз за допомогою цього сервісу не можна забронювати місце в Криму. 

На ринку українських поштових послуг з’явиться нова компанія

В компанії повідомили, що

“Як глобальний бізнес, Booking.com докладає всіх зусиль, щоб гарантувати відповідність чинним законам. Як голландська компанія, яка пропонує свої послуги і веб-сайт з Нідерландів, Booking.com скоригувала свій сайт і процес бронювання таким чином, щоб переконатися, що забронювати нерухомість у Криму можна лише для ділових цілей”.

Якою буде гривня в наступному році: прогноз від українського бізнесу

Тепер користувач який шукатиме готелі на півострові отримає повідомлення від системи , що

“На жаль, на цей момент на нашому сайті неможливо забронювати проживання в Криму для відпочинку”.

В Україні більшість вершкового масла — підробка

Проте в сервісі залишили можливість забронювати житло якщо, в пошуковому полі поставити “галочку” біля опції “Я подорожую по роботі”. Ця опція фактично нейтралізує заборону як таку.

Крім того Booking.com також прибрав можливість залишати відгуки щодо умов розміщення в Криму. Тобто теоретично компанія ніби дотримується законодавства, хоча свідомо залишає можливість обходу цього обмеження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *