На Тернопільщині швейцарці розвивають унікальну ферму (відео)

В селі Потутори, що на Тернопільщині, знаходиться унікальна для наших терен ферма. Це спільний проект швейцарських інвесторів та українських ентузіастів сільського господарства, які об’єдналися для створення справжньої органічної ферми в Україні. Більше про це розповідає “Інвестор-ЮА”.

Як ферма виглядає зараз дивіться в програмі “Ля Село”:

Науковці показали, які б мала розміри кожна планета на різних кінцях світу (фото)

Ферма отримала назву “Жива земля — Потутори”. Знаходиться вона на базі закинутого колгоспу. Фермери тут власноруч відбудовують господарство залучаючи кошти іноземних інвесторів.

7 років тому сюди переїхала громадянка Швейцарії — Крістіна Лібергер. В Україні вона зайнялася вирощуванням різноманітних трав, з яких виготовляють чаї та спеції.

Місцева ферма — біодинамічна. Це означає, що тут виключно екологічно чисте землеробство, яке відкидає застосування штучних мінеральних добрив і хімікатів. Тобто, на фермі використовують тільки ті матеріали, які утворилися в процесі життєдіяльності, а не створені в хімічних лабораторіях.

Читайте також: Працюй менше, роби більше: як компанія перейшла на 4-денний робочий тиждень і підвищила свою ефективність
Фоторепортаж з 5 найкрасивіших мініатюрних будиночків, які собі може дозволити кожен
Історія успіху: як створити багате місто всього за 6 років (фоторепортаж)

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *