Нардепи з Рівненщини не визнають вибори у Криму

Сьогодні народні депутати підтримали заяву з невизнання виборів на території тимчасово окупованого Росією Криму. “За” проголосували 325 депутатів, серед них усі депутати з Рівненщини.

Про це розповідає Інвестор-ЮА.

Згідно з текстом заяви, Верховна Рада України не визнає легітимності “так званих місцевих виборів на тимчасово окупованих територіях України – Автономна Республіка Крим та м. Севастополь”.

Також, депутати доручили Голові Верховної Ради України Дмитру Разумкову забезпечити те, щоб текст заяви був направлений до парламентів іноземних держав та міжнародних парламентських організацій.

Усі народні депутати від Рівненщини підтримали постанову. Нагадаємо, з семи депутатів від Рівненщини шість належать до фракції “Слуги Народу”, а Дмитро Соломчук став заступником керівника фракції.

Так прокоментував цю ситуацію на своїй сторінці у Фейсбук народний депутат від Рівненщини Роман Іванісов: “Ми, народні депутати України, не визнаємо легітимності так званих місцевих виборів, які пройшли 8 вересня на тимчасово окупованих територіях України – Автономна Республіка Крим та м. Севастополь. Позиція українського парламенту незмінна: Крим – це Україна!“.

https://www.facebook.com/sluganarodu.ivanisov.153/photos/a.649047678907695/695078567637939/?type=3&theater

Читайте також: Зупинити рейдерів: нардепи створили ініціативу, яка допоможе захистити землі фермерів

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *