Одразу троє депутатів покинули БПП (документи)

Народні депутати від Блоку Петра Порошенка “Солідарність” — Мустафа Найєм, Сергій Лещенко і Світлана Заліщук написали заяви про вихід з фракції, повідомляє “Інвестор”.

Свої заяви вони опублікували в соціальних мережах.

Світлана Заліщук написала у своєму Фейсбуці, — “Написала заяву про вихід з фракції БПП. Люди часто запитували, чому не виходите. Вважаю, що мандат – це не квиток раба. За останні чотири роки мандат дав можливість боротися за важливі закони, за важливі справи. Наприклад, закон про антикорупційний суд. За інші закони, які були обіцяні в коаліційній угоді ще в 2014 році, але потім зраджені. Далі не бачу можливість та сенсу мати жодної прив‘язки до цієї абревіатури. Розкрадання солдат — це за межею людяності”.


https://www.facebook.com/svitlana.zalishchuk/posts/10218583719294207

“Комуналка на мільйон”: стало відомо скільки будемо платити за новими тарифами

Сергій Лещенко просто опублікував заяву ніяк її не коментуючи.


https://www.facebook.com/leshchenko.ukraine/posts/2507020856035234

А Мустафа Найєм у Фейсбуці написав, — “Подав заяву про вихід з фракції БПП. Це – формальність. Ми вже давно по різні боки ціннісних барикад. Останні події це лише підтвердили. Я прийшов в політику після революції і навіть формально не хочу бути пов’язаний з тими, хто відкрито очолює контрреволюцію. За чотири з половиною роки я чув п’ятнадцять тисяч разів питання “чому ви в БПП?”. У мене на це питання були відповіді, які, втім, мало кому здавалися переконливими. Тепер можна нікого ні в чому не переконувати. Ця сторінка перегорнута”.

https://www.facebook.com/Mustafanayyem/posts/10214586660486276

Читайте також: Бігус про Тимошенко: вона у нас через тиждень окремо вихопить люлей

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *