Бігус про Тимошенко: вона у нас через тиждень окремо вихопить люлей

Журналіст телепрограми Наші гроші” Денис Бігус розповів, що наступна частина розслідування буде опублікована вже в понеділок (04.03). При цьому додав, що в новій частині будуть “нові обличчя”, повідомляє “Інвестор”.

Тимошенко перша встигла добігти до трибуни Ради і покричати про імпічмент. Вона у нас через тиждень окремо вихопить люлей, не перемикайтеся”, — прокоментував ситуацію журналіст на своїй сторінці у Фейсбук.

“Комуналка на мільйон”: стало відомо скільки будемо платити за новими тарифами

Денис зазначив, що зараз оприлюднено тільки дві частини розслідування з чотирьох.

Третя частина переважно присвячена безпосередньо старшому – пану (*ред — першому заступнику секретаря РНБО Олегу) Гладковському. Фінальна частина — ролі правоохоронних органів у похованні всіх справ по цьому угрупованню”, — додав Бігус.

Нещодавно журналіст відвідав засідання комітету з питань запобігання і протидії корупції. Там перший заступник голови комітету Юрій Савчук звернувся до розслідувача, з пропозицією надати йому охорону. Для цього він обіцяв звернутися в Міністерство внутрішніх справ України, щоб отримати захист для розслідувача.

Денис Бігус ще не визначився чи необхідна йому охорона у зв’язку з можливим переслідуванням і погрозами за проведене розслідування. Денис сказав, — “Я не можу зважити зараз всі плюси і мінуси”. Тому відповів, що хоче ще подумати над цим питанням.

Читайте також: США провели кібератаку по російській “фабриці тролів”

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *