Пальчевський: «При новій владі Порошенко розквітає. Скоро стане, як Кудряшка Сью»

Зелені чоловічки при владі страшніше, ніж ті, що були в Криму, – А.Пальчевський.

Лідер політичної сили «Перемога Пальчевського» записав і опублікував відео на своїй сторінці в Facebook. У ньому він розкритикував інтерв’ю спікера Верховної Ради України Дмитра Разумкова.

https://www.facebook.com/a.palchevskyi/videos/vb.385102378624395/1450863731790268/?type=2&theater

«Прочитав відповіді Разумкова. Він пише, що «крива» падіння завжди характерна для будь-якої влади. Ну, звичайно, в нашій країні, де будь-яка влада: зелена, синя, червона «має» свій народ протягом тридцяти років. Тільки перед виборами ви нам нічого не розповідали, що будете падати так стрімко», – обурюється успішний підприємець.

Також громадський і політичний діяч висловив невдоволення тим, що влада не дотримала своєї передвиборної обіцянки справедливо покарати корупціонерів.

«Ви нам розповідали, що Порошенко поганий, він буде сидіти в тюрмі. Всі інші корупціонери теж, а виявляється вони прекрасно себе почувають. Ще краще, ніж раніше. А Петя взагалі розквітає буйним цвітом. Скоро буде, як «Кудряшка Сью» – частина друга. Уже й забули, що він крав на тлі нових зелених чоловічків. Ось ці страшніше, ніж ті, які були в Криму», – резюмував А. Пальчевський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *