Прогульники: десятки депутатів взагалі не з’являються на робочому місці (статистика)

В січні одразу 22 народні депутати не були зареєстровані на жодному засіданні Верховної Ради, повідомляє “Інвестор”.

Комітет виборців України підрахував, що тільки 186 народних обранців відвідали всі засідання Верховної Ради в січні.

Взагалом у січні на роботі не з’являлися: Андрій Білецький, Євген Мураєв, В’ячеслав Богуслаєв, Іван Вінник, Михайло Добкін, Дмитро Добкін, Костянтин Жеваго, Роман Зварич, Ігор Котвіцький, Денис Омельянович, Петро Сабашук, Семен Семенченко, Олексій Скрипник, Сергій Фаєрмарк, Ігор Шкіря і Дмитро Ярош.

Після поїздки у Рівне на Порошенка подали до суду (відео)

За час роботи дев’ятої сесії Верховної Ради це абсолютний антирекорд відвідуваності. Для порівняння: у вересні прогуляли усі засідання Верховної Ради 10 депутатів, жовтні – 10, листопаді – тільки 6.

Були відсутні на засіданнях і депутати-втікачі: Євген Бакулін, Сергій Клюєв й Олександр Онищенко. Не відвідували засідання також В’ячеслав Константіновський та Андрій Журжій, які заявили про складання депутатських повноважень і Надія Савченко, яка на даний момент перебуває у СІЗО.

Виробники верстатів в США опублікували відвертий календар (фото 18+)

Окрім цього, одразу 39 депутатів не проголосували жодного разу за місяць. Всього у січні було шість пленарних засідань парламенту, на яких відбулося 98 голосувань.

При цьому, разом з усіма нарахуваннями, преміями, індексаціями, а також компенсаціями та витратами на проведення депутатської діяльності кожен народний обранець в 2019 щомісяця отримує щонайменше 60 тис грн.

Нагадаємо, Військові в Україні отримують пенсію у 6 разів меншу за суддів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *