Розкрадання бюджету потрібно негайно припиняти – Пальчевський

Громадський діяч і підприємець Андрій Пальчевський вважає, що чверть бюджету Києва розкрадають. Про це він заявив в ефірі телеканалу Україна 24, коментуючи відсутність будівництва нових лікарень і вокзалів у столиці.

«З приводу того, що відбувається в місті можна буде сказати після того, як піде сьогоднішній мер. Ми подивимося, скільки залишено лікарень, скільки перебудовано вокзалів, яка забудова і скільки вкрадено грошей. Я розумію, що приблизно 20%, а то і 25% двохмільярдного бюджету прилипає до «брудних лап» бюрократів, які мають подібного роду ватажка», – сказав Андрій Пальчевський.

Він закликав припинити розкрадання бюджету столиці. «Розкрадання бюджету, про який чомусь перестали говорити, потрібно негайно припиняти. Роль Київради повинна бути підвищена, а не знижена», – заявив Пальчевський.

Лідер політичної партії «Перемога Пальчевського» впевнений, що в столиці має бути доступне муніципальне житло для молодих сімей.

«Для Києва дуже важливе відродження програми з будівництва муніципального житла для того, щоб місто могло здавати його в оренду молодим сім’ям дешево. Адже залишається одне місто, де можна заробити … Ще один найважливіший момент – це культура і наука. Необхідно відродити ці галузі», – зазначив Пальчевський.

Нагадаємо, згідно з даними соціологічного дослідження, проведеного Центром Разумкова, до другого туру виборів мера Києва проходять два кандидати – Володимир Кличко і Андрій Пальчевський. У той же час, Пальчевський поки офіційно не оголосив про своє висунення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *