Найсмішніші ситуації, які трапилися на дільницях під час другого туру виборів

Доки по всій Україні завершується підрахунок голосів, спостерігачі з виборчих дільниць розповідають які казуси і смішні ситуації цього разу відбувалися на ДВК. Добірку найцікавіших для вас підготував сайт “Інвестор-ЮА”.

Варто зазначити, що другий тур виборів пройшов без особливих скандалів і порушень. Але, було багато смішних ситуацій. Зокрема, на Київщині літній чоловік отримавши бюлетень одразу спробував втекти із дільниці на велосипеді. Втім, його швидко спіймали. Правоохоронці встановили місце проживання втікача і навідавшись до нього в квартиру, двері відкрила дружина, яка розповіла, що під час першого туру її чоловіку теж вдалося втекти з дільниці з бюлетенем. Щоправда, того разу цього ніхто не помітив. Обидва бюлетені за 31 березня та 21 квітня знайшли у їхній квартирі.

Було декілька ситуацій, коли виборці “під градусом” намагалися виконати свій громадянський обов’язок. Однак, вдавалося це їм з дуже перемінним успіхом.

Неочікувані донори: НБУ назвав ТОП країн звідки українські заробітчани перераховують найбільше грошей

Так у Кривому Розі нетвереза жінка, намагалася “закусити” бюлетенем. Вона була в стані сильного алкогольного сп’яніння, тому отримавши документ на руки, написала на ньому свої “думки” і спробувала з’їсти.

А з вже іншої дільниці забрали члена комісії із майже смертельною дозою алкоголю в крові — 2,8 проміле. Правоохоронці на нього склали протокол.

У Кривому Розі із запрошенням та свідоцтвом про народження прийшов голосувати 8-річний хлопчик. Через помилку в реєстрі виборців, замість 2011 року народження — був вказаний 2001 рік.

У Дніпропетровській області п’яний чоловік “замінував” ділянку. Йому здалося, що буде смішно заявити, нібито в його рюкзаку є вибуховий пристрій. Виходячи з кабінки для голосування, він кинув свою сумку на підлогу і вигукнув, що там бомба.

Читайте також: Рейтинг найвпливовіших людей світу очолила маловідома американка. Трамп на другому місці.
Юристи розповіли як уникнути покарання за нерозмитнену ”євробляху”
Експерти склали рейтинг найбагатших сімей у “Грі престолів”

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *