Сім заборонених фотографій Північної Кореї

У Північній Кореї існує безліч заборон і таємниць, які не доступні до загального світу. Фотограф Ерік Лаффорг став одним з небагатьох, кому вдалось побачити справжню КНДР.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Деталі: Починаючи 2008 року, Лаффорг бував у Північній Кореї 6 разів, але у 2012 році влада заборонила йому в’їзд до країни. Фотограф відзняв тисячі знімків справжньої КНДР. Їх було опубліковано у виданні boredpanda.com.

Влада Північної Кореї вимагала видалення більшості знімків, але завдяки цифровим картам пам’яті фотографії вдалось зберегти. 

Черги, як і у колишньому СРСР, – це улюблений “вид спорту” в КНДР. Черги є на все: транспорт, магазини, лікарні та інші заклади міського значення.

черга в КНДР

В КНДР заборонено фотографувати солдат, а особливо, коли вони відпочивають. 

корейські військові відпочивають

Державний художник працює над створенням нової картини. Проте, за цей знімок на фотографа почали всі сваритись, адже картина ще не завершена.

корейський державний художник пише картину

Переважна більшість людей у країні живе бідно. Через це дуже часто діти залучені до робот на фермерстві. 

дитяча праця на фермах КНДР

Здається, що на цьому фото чоловік доглядає за газоном, але ні. В КНДР ті, хто не має власної землі та проживає на маленьку зарплату збирає траву, щоб її з’їсти. 

За такі знімки фотографу довелось поборотись, адже вони показують наскільки бідно живуть корейці у КНДР.

чоловік збирає траву для їжі

Автобус їхав по дорозі, а посеред неї стояв хлопчик. Але загалом недисципліновані діти є дуже рідкісним випадком у країні. 

корейський хлопчик на дорозі

Чиновники Північної Кореї зненавидять, якщо ви сфотографуєте цей вид. Навіть коли фотограф пояснював, що бідність існує у всьому світі, в цій країні заборонено мені знімати бідних.

дитяча праця в КНДР

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: У Китаї знову дозволили туризм і подорожі (фото)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *