Синоптики дали детальний прогноз погоди на тиждень

Цього тижня в Україні йтиме невеликий сніг, іноді – з дощем. При цьому значно не похолодає: температура вдень не опуститься нижче -2°.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Деталі: У понеділок, 16 листопада, дрібний дощ очікується тільки в Житомирській та Вінницькій областях. У Дніпрі можливий невеликий сніг. На більшій частині території країни – похмуро. Сонце визирне лише на Львівщині, Рівненщині, у Чернівцях та Сімферополі.

У вівторок західну і південну частини України накриє дощами і мокрим снігом. Снігопад також очікується і у Києві. Температура повітря складе -5°…+8°.

У середу опади залишать країну. Невеликий дощ пройде тільки на Одещині. На всій решті території – хмарно з проясненнями. Температура залишиться без змін – денний мінімум складе -1°.

У четвер на сході і в центрі України визирне сонце. Без опадів.

У п’ятницю хмари почнуть затягувати небо і принесуть в західну і північну частини країни невеликий сніг. Температура, фактично, залишиться без змін.

У суботу мокрий сніг переміститься в центр і на схід України. Найхолодніше буде в Сумах та Івано-Франківську – вдень температура не підніметься вище +1°.

У неділю опади підуть, а небо залишиться таким же хмарним. Температура вдень коливатиметься в районі +1°…+5°.

Джерело: сайт Уніан

Читайте також: З наступного року в Україні можуть підняти тарифи на розподіл газу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *