Сьогодні російський спецназ увійшов на територію Норвегії

На території Норвегії помітили тактичні групи російського спецназу, які діяли як у Шпіцбергені, так і на материковій частині країни. Про це розповідає Інвестор-ЮА.

Така інформація з’явилася у норвезькому виданні Aldrimer з посиланням на чотири незалежних джерела в галузі оборони та розвідки з трьох різних країн.

За їх даними, російські спецназівці провели розвідку ключових об’єктів інфраструктури. Ця інформація заснована на даних союзних Норвегії розвідок, у тому числі фотографіях з американських літаків-розвідників. 

Українцям незабаром перерахують пенсії: назвали мінімальну і максимальну надбавку

Документи показують, серед іншого, що спецназівці можуть бути безпосередньо пов’язані з російськими військовими навчаннями в Баренцевому морі. Крім того, Північний флот РФ мобілізував як мінімум один спеціальний підводний човен типу П-650 “Малий”, який призначений для прихованого розміщення сил спеціального призначення. 

Згідно з джерелами Aldrimer, в додаток до операції на Шпіцбергені, розвідувальні місії також проводилися на материковій частині Норвегії, але там російські військові діють під виглядом цивільних.

Читайте також: Росія вступила у ще одну війну

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *