США тисне на російських олігархів: активи Дерипаски заморожені

Санкції Сполучених Штатів проти компаній Олега Дерипаски призвели до різкого падіння їхніх акцій. Також, Дерипаска потрапив під особисті санкції США, нещодавно в країні заморозили його активи і, зокрема нерухомість, повідомляє “Інвестор”. 

Санкції проти компаній Дерипаски UC Rusal і групи En+ і ще двох десятків російських чиновників і бізнесменів, були введені на початку квітня.  Відповідно до них усім громадянам США заборонено вести бізнес із особами та компаніями із санкційного списку, а всі активи на території США мали бути замороженими. 

Життя в борг: близько половини бюджету Україна має віддати за кредити

Українська переможниця Євробачення пропагуватиме відновлювальну енергетику

Журналісти з видання New York Post опублікували інформацію, що в США заарештована нерухомість, котра належить одіозному російськку олігарху Олегу Дерипасці. Зокрема це особняки в Нью-Йорку та Вашингтоні. Видання навіть наводить приблизну адресу одного із особняків, який знаходитьь ся в найдорожчому районі в Іст-Сайді на Манхеттені.

Наступ на «євробляхерів»: Україна отримала доступ до автомобільної бази Литви

Чемпіони та лузери: в ЄС рівень безробіття знизився але не у всіх (інфографіка)

В ЗМІ просочилась інформація, що США також уже розпочали перемовини про те, щоб заморозити нерухомість котра належить олігарху в Європі.

Нерухомість у Нью-Йорку – це п’ятиповерховий будинок, яким раніше володів арт-дилер Алек Вільденштейн. Дерипаска купив у 2008 році за 42,5 млн доларів, посилається газета на дані реєстру нерухомості. Пікантності ситуації додає той факт, що за інформацією видання в цьому маєтку проживає колишня дружина іншого російського олігарха Романа Абрамовича – Дарія Жукова. Вона в свою чергу є близькою подругою дочки президента США – Іванки Трамп

Також, влада США продовжила санкції проти компаній російського олігарха. Влада вимагає, щоб усі американські інвестори позбулись акцій цих російських компаній. Хоча за інформацією журналістів, ведуться активні переговори про зняття частини санкцій. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *