Стало відомо, на які суми будуть штрафувати “кнопкодавів”

Згідно з новим президентським законопроектом, “кнопкодавство” каратиметься штрафом від 3 до 5 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Про це повідомляє “Інвестор-ЮА”.

Нагадаємо, що на даний момент один неоподаткований мінімум складає 17 грн. У такому разі, штрафи за кнопкодавство будуть коливатися від 51 тис грн до 85 тис грн.

Російські бомбардувальники перетнули кордон сусідньої держави

Нещодавно, на сайті Верховної Ради опубліковано текст президентського законопроекту про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення особистого голосування народними депутатами України.

Згідно з пояснювальною запискою, проект закону розроблено з метою забезпечення врахування та відстоювання інтересів українського народу його представниками (народними депутатами України) під час прийняття Верховною Радою України рішень, а також повноцінне виконання народними депутатами України наданих їм повноважень.

На заводі “БелМаш” жінки будуть працювати в купальниках (відео)

Документом пропонується встановити кримінальну відповідальність за здійснення народним депутатом України будь-яким способом голосування у Верховній Раді України та/або її органах замість іншого народного депутата України.

Таке діяння каратиметься штрафом від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян“, — йдеться в документі.

Читайте також: ЗМІ створили карту світу, на якій кожна країна в чомусь лідирує

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *