Тимошенко заявила, що розпочинає процедуру імпічменту Порошенка

Лідер “Батьківщини” звинуватила Президента у державній зраді і на засіданні Верховної Ради заявила, що її партія розпочинає процедуру імпічменту Петра Порошенка, повідомляє “Інвестор”.

Юлія Тимошенко стверджує, що діючий президент Петро Порошенко, та особи з його близького оточення, контрабандно та за завищеними цінами завозили з Російської Федерації в Україну неякісні запчастини до військової техніки. У своєму звинуваченні Тимошенко посилалася на розслідування журналістів проекту “Наші гроші з Денисом Бігусом”.

Українці потрапили до рейтингу найінноваційніших компаній світу

За словами лідера Батьківщини Президент був задіяний у “схемах”, які могли підривати обороноздатність України. В діях Президента вона вбачає відповідальність за статтю 111 Кримінального кодексу України — державна зрада.

Через “Ленінську кузню” діючого президента проводилися оборудки із завезення в Україну контрабандно запасних частин з Російської Федерації – країни-агресора з відкатами, з відмивками, з обналом грошей за цінами у 2-4 рази дорожче, ніж навіть вони закуповували, і ці зіпсовані запасні частини постачалися на українські оборонні заводи і використовувалися для того, щоб їх ставити в нашу українську військову техніку”, — заявила у своїй промові Тимошенко.

Проте, нагадаємо, що в даний момент в Україні немає закону про імпічмент Президента, згідно з яким може бути проведена процедура усунення від посади.

Читайте також: Напередодні виборів найбіднішим пенсіонерам виплатять по 2,4 тис грн

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *