У Дубліні в лікарні замість медсестер будуть роботи

У лікарні Дубліна медсестрам допомагатимуть роботи.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА 

Коментар: З огляду на те, що медсестри проводять майже 30% свого робочого дня за адміністративними завданнями, протягом останніх декількох місяців я шукав способи створення програмного забезпечення, щоб полегшити їм роботу. Зараз, коли зростає кількість заражених COVID-19, вкрай важливо, щоб у всього медичного персоналу було максимально багато часу на турботу про пацієнтів і боротьбу з пандемією, а не на роботу за комп’ютерами“, – каже помічник директора з профілактики та контролю інфекцій у лікарні Джінсі Джеррі.

Деталі: Роботи в університетській лікарні Mater Misericordiae в Дубліні будуть виконувати повсякденні додаткові обов’язки медичного персоналу, а також аналізувати і передавати результати тестів COVID-19.

Таким чином, виконуючи повсякденні адміністративні завдання замість медсестер, роботи заощадять їм близько 50% часу. Ці технології також пришвидшать процес аналізу і передачі результатів тестів COVID-19 пацієнтам і організаціям по всьому світу.

Експерти з робототехніки кажуть, що машини можуть бути навчені дезінфікувати поверхні, вимірювати температуру і збирати тампони.

Джерело: сайт НВ

Читайте також: «Оголена доставка»: як американців заохочують купувати продукти онлайн (фото)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *