У Рівному відкрили перше в Україні “Містечко незламності” (ФОТО)

У Рівному відкрили перше в Україні “Містечко незламності”. 

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ БАЙРАКТАР NEWS

Про це повідомив нардеп Дмитро Соломчук на своїй сторінці у фейсбуці. 

Коментар: Перше в Україні  «Містечко незламності» сьогодні з’явилось в м.Рівне!  Тут і пункт поліції, медичної допомоги, дитяча кімната, інтернет, їдальня, освітлення, тепло, вуличні мангали. Велика подяка Alexandra Vasylenko за кропітку, спільну роботу, Європейському Союзу та шведським друзям за допомогу! Сьогодні разом з головою ВЦА Віталій Коваль та секретарем Рівнеради Віктор Шакирзян відкрили дане містечко. 

Також за інформацією Рівненської ОВА, це 16 будиночків, які обладнані розкладними ліжками, матрацами, термоковдрами. Площа кожного з них – 17 метрів квадратних. Тут є світло, тепло та інтернет. Можна зарядити гаджети. Завжди є чергові медик, соцпрацівник та поліцейський. Конструкції водонепроникні та мають вогнезахисне покриття.  

Локація вибрана невипадково. Адже на мікрорайоні мешкають 15 тисяч рівнян. І донині тут не було жодного “Пункту незламності”.

Далі подібні пункти на базі шведських будиночків облаштують по всій області. А також в Квасилові та у ще одному густонаселеному районі Рівного – Північному. 

Нагадаємо, Рівне отримало тисячі ліжок для переселенців