Українська компанія Агроцентр створює фонд підтримки молодих підприємців

Були часи коли українські ракети вважалися одними з найкращих у світі. Були часи коли наша країна виготовляла величезними партіями власні автомобілі, кораблі та літаки. Вважаю, що потрібно відроджувати забуту славу і починати з малого пам’ятаючи про велике.

Сьогодні ми продовжуємо говорити про якісні запчастини українських виробників. Більшість наших чорноземів обробляються новітньою технікою іноземного виробництва Claas, LEMKEN, John Deere, New Holland, Case, Amazone, Horsh, Vaderstat, Farmet та інших відомих марок.

Кожен господар обирає техніку за відгуками колег, ціною та своїми особистими вподобаннями.

Так на виставці в Ганновері виглядав стенд Claas.

А так Case.

Це стенд LEMKEN.

А це Horsh.


Ми знаємо вартість цих чудових агрегатів і знаємо вартість оригінальних запасних частин до них.

А це запчастини — Heavy Parts Original. Якісні українські запчастини, які мають дуже демократичну ціну.

Що ми пропонуємо, окрім відмінної якості?

Засновник компанії Агроцентр і бренду Heavy Parts Original Дмитро Соломчук розпочинав з роботи у полі, як і багато тих, хто зараз читає цей матеріал. Він, як ніхто інших, знає що таке створити бізнес з нуля, як це важко і проблематично.

Тому, зараз ми намагаємося допомагати молодим підприємцям, які лише починають власну справу. Через це, у 2021 році ми засновуємо фонд підтримки молодих підприємців. У нього буде направлена кожна 15 гривня виручена від продажу запчастин нашого власного виробництва.

Тому, обираючи Heavy Parts Original ви отримуєте гарантовану якість, а також робите добру справу для вітчизняної молоді.

Бажаю всім нам гарно підготуватися до сезону 2021 року та, за можливості, допомагати ближнім.

З повагою, Іван Шевчук, директор ППФ АГРО-ЦЕНТР