Українські КрАЗи працюватимуть в сільському господарстві Латинської Америки

Українська компанія “АвтоКрАЗ” випробовує свої сили на міжнародних ринках. Спеціально для компаній, що працюють у сфері сільського господарства Латинської Америки українські виробники розробили вантажні автомобілі. Вже незабаром компанія відправить туди першу партію, повідомляє “Інвестор”.

Українська компанія виграла тендер на поставку своїх автомобілів до країн Латинської Америки. оплачувати купівлю української техніки будуть в рамках проекту підтримки сільського господарства “Agricultural Development: Cooperative Rural Development Project in the Oriental Region” від Міжнародного Фонду Розвитку сільського господарства.

Повернення техогляду — поверненя корупції?

Плануєте поштові пересилки? — ціни зросли

Вже раніше  “АвтоКрАЗ” поставляв сюди лісовози та іншу спеціальну техніку. Зараз спеціально для сільського господарства підготували партію оригінальних бортових автомобілів моделі КрАЗ-65053 (6х4). 

Спеціально під це замовлення українська компанія внесла певні зміни в свої автомобілі. А саме у кабіні встановили кондиціонери, а також обладнали бортовою платформою оригінальної конструкції з об’ємом 22 м. куб.. Яка раніше не встановлювалася на шасі КрАЗ. Довжина платформи становить 6 м, висота бортів – 1,5 м.

Платформа суцільнометалева з відкидними бортами, призначена для перевезення сипучих і навалочних вантажів. Борти створили в такій конфігурації, що дозволяє відкривати їх в декількох напрямках, що особливо зручно при вантажно-розвантажувальних роботах.

В Чернівцях викрили компанію, що фальсифікувала відомий італійський бренд кави (фото)

Show Room: створює нове віяння у продажах

Щонеменш важливо, партнером української компанії у виготовлені платформ виступила ще одне українське підприємство ТОВ “Завод спеціального обладнання” (с.Ірклієв, Черкаська обл.). Воно спеціалізується на виробництві платформ різного призначення і автомобільних фургонів.

Також, кременчуцька компанія забезпечить всю партію автомобілів комлектуючими – шинами, фільтрами та ін.

В українській компанії зазначають, що перемогу у цьому тендері вони здобули завдяки кращій пропозиції та нижчим цінам ніж у конкурентів. Проте, також важливу роль відіграла хороша репутація компанії, яка не вперше постачає автомобілі на цей ринок. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *