В ДБР розповіли, чому до них приходив Порошенко

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба повідомив причину сьогоднішнього візиту до нього екс-президента України Петра Порошенка. Про це розповідає “Інвестор-ЮА”.

У своєму Telegram-каналі Труба написав: “До мене несподівано завітав Петро Порошенко — цей факт вже відомий ЗМІ. Екс-президент звернувся з проханням у зв’язку з довгостроковою відпусткою провести його допит сьогодні, а не 25 липня, як це було визнано слідчим”. 

У зв’язку з цим директор ДБР зробив кілька заяв. По-перше, за словами Труби, “якщо говоримо про правовий аспект, вирішення цього питання, то адвокати мали можливість зв’язатися зі слідчим та з ним напряму узгодити перенесення дати допиту. Для цього не потрібно приходити до директора ДБР“. 

Сьогодні з окупованого Луганська повернули 64 в’язня — фото

По-друге, як зауважив директор ДБР, “я поважаю своїх слідчих — їхній час та професіоналізм. На кожного слідчого у нас більше 35 проваджень. Я не буду втручатися в хід судового розслідування та вказувати, коли кого допитувати“.

По-третє, написав Труба: “Я поважаю час слідчих: ми з розумінням поставилися до завантаженості екс-президента під час виборчої кампанії. Я сподіваюся, що так само з повагою він поставиться до роботи наших слідчих та прийде завтра на допит“.

Читайте також: Експерти спрогнозували, яким буде курс долара на кінець 2019 року

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *