В Рівному офіційно представили мажоритарників від партії “Слуга народу”

Сьогодні в центрі Рівного відбулося представлення кандидатів по мажоритарних округах від Рівненської області. Захід був організований у форматі прес-пікніка, де офіційний представник Володимира Зеленського на президентських виборах, кандидат в народні депутати України від партії “Слуга народу” Дмитро Соломчук представив решту кандидатів від Рівненщини. Про це повідомляє “Інвестор-ЮА”.

Серед претендентів на депутатський мандат, окрім самого Дмитра Соломчука (номер 33 у списку партії “Слуга народу”) на заході були присутні ще Олександр Салійчук та Ігор Хомич (номери 79 та 179 у списку партії “Слуга народу”). 

Санкції рублем: чому насправді Росію повернули в ПАРЄ

Одразу після вітального слова кандидатів зі списку партії, відбулося представлення мажоритарників: 

Округ №152. Ковальчук Олександр

Народився 5 лютого 1974 року в місті Новоград-Волинський Житомирської області. Закінчив коледж Каяхога (Клівленд, США) за спеціальністю “Іноземні мови та соціальна сфера”, навчально-практичний курс в галузі сільського господарства в Університеті Міннесоти (Міннеаполіс, США), а також – Львівську комерційну академію за спеціальністю “Економіка та фінанси”. Голова правління, співзасновник ГО “Платформа взаємодій “ПРОСТІР”.

Здоров’я та комуналка: держстат підрахував, на що найбільше витрачаються українці

Округ №153. Іванісов Роман

Народився 2 листопада 1978 року в Бердянську Запорізької області. Закінчив Бердянський університет менеджменту і бізнесу за фахом “Правознавство”. Головний юрист компанії з комплексного обслуговування об’єктів. Під час Революції Гідності був заступником коменданта майдану в Києві.

Округ №154. Аліксійчук Олександр

Народився 6 березня 1981 року в селі Буща Здолбунівського району Рівненської області. Закінчив Національний університет водного господарства та природокористування за спеціальністю “Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання”, Інститут післядипломної освіти НУВГП за спеціальністю “Економіка підприємства”, а також – Національну академію управління при Президентові України за спеціальністю “Парламентаризм у публічному управлінні”. Підприємець. Засновник та учасник Громадської організації “ДРУГ”, що активно підтримує учасників АТО.

ЗМІ створили карту світу, на якій кожна країна в чомусь лідирує

Округ №155. Рашовський Володимир

Народився 20 жовтня 1974 року в селі Селець Дубровицького району Рівненської області. Закінчив Рівненський державний технічний університет за спеціальністю “Екологія та охорона навколишнього середовища”. Засновник та керівник торговельної компанії. 

Округ №156. Литвиненко Сергій

Народився 15 лютого 1968 року в Полтаві. Закінчив Чернігівський педагогічний інститут за спеціальністю “Вчитель фізичного виховання”,  Ужгородський національний університет за спеціальністю “Юрист правознавства”, а також – Національний університет харчових технологій за спеціальністю “Харчові технології». Директор підприємства. Нагороджений численними грамотами та подяками, зокрема – Знаком Профспілки працівників АПК України “За розвиток соціального партнерства”.

Хліб, гречка, алкоголь: експерти розповіли, що ще подорожчає найближчим часом

Під час спілкування з журналістами вони розповіли про свої перші кроки на посаді депутата. Особливу увагу всі акцентували на інфраструктурній розбудові Рівненщини та України вцілому. Будівництво доріг, припинення неконтрольованого вирубування лісу, жорсткий контроль держави над видобуванням природних ресурсів та залучення інвестицій — основні пункти, на яких зосередили увагу майбутні народні обранці.

Читайте також: Вчені винайшли міцніший і дешевший аналог будівельного бетону (фото)

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *