В “Слузі народу” назвали партії, з якими вони можуть співпрацювати

Представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук повідомив, що партія “Слуга народу” може співпрацювати з партією Святослава Вакарчука “Голос” і партією “Батьківщина” після виборів. Однак, це можна буде змістовно обговорювати тільки у разі збігу їхніх програм. Про це повідомляє “Інвестор-ЮА”.

На питання про те, чи є партія “Голос” є конкурентом “Слуги народу” Стефанчук відповів: “Я не можу скласти об’єктивну думку про партію, яка була створена нещодавно. Деякі озвучені ідеї Святослава нам дійсно близькі. Володимир навіть говорив, що якби йшов Святослав, він би йому поступився. Те, з чим може йти Вакарчук на вибори, думаю, пропагується й Зеленським, зокрема європейська орієнтація”.

Лібертаріанство: в партії “Слуга народу” розповіли про свою ідеологію

Також, представник президента розповів, що вони дуже підтримують появу нових людей у парламенті. “Ми за оновлення, і Вакарчук може себе позиціонувати як нове обличчя”, —  заявив він.

Стефанчук також розповів, що якщо “Батьківщина” підтримуватиме програму “Слуги народу”, то вони зможуть знайти спільну мову. На питання про можливу співпрацю з “Народним фронтом” він відповів: “Я його поки взагалі в рейтингах не бачу”.

Також, він зазначив, що співпрацю з “Опозиційним блоком” загалом виключено і це позиція самого президента.

Читайте також: Фахівці пояснили чому сьогодні так швидко зростає долар
Нова соціологія: до наступного парламенту потрапить вісім партій
Успішний бізнес: у Києві створили ферму, якою керують зі смартфона (відео)

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *