Вакарчук: Україні потрібна третя революція

Нещодавно лідер рок-гурту “Океан Ельзи” дав інтерв’ю Соні Кошкіній. Під час зустрічі музикант прокоментував нинішню ситуацію в країні і розповів що зараз найбільше потрібно Україні, повідомляє “Інвестор”.

Ще декілька місяців тому Святослав був потенційно одним з лідерів майбутніх президентських виборів, але попри це — відмовився балотуватися. Зараз він заявив, що його критично не влаштовує швидкість змін в країні. Причиною цього він вбачає “динозавроподібний клас політиків”, які вже багато років знаходяться при владі. Також Святослав додав, що Україні потрібна третя революція, яка відбудеться у головах людей.

На Донбасі бойовики продовжують “самоліквідуватися”

“Я думаю, що нам зараз потрібна третя революція, але революція в головах. І це одне з найбільших завдань, яке я бачу перед собою. Це мета і місія, яку я відчуваю. Зробити так, щоб швидше відбулася революція в наших головах. І в головах нових політиків, і в головах виборців”, — сказав музикант.

Святослав переконаний що в нинішньому Парламенті вже є декілька десятків “людей майбутнього”, які живуть за сучасними принципами. Музикант сподівається, що в наступному скликанні таких людей стане ще більше і в політику прийде ще більше молодих професіоналів.

Вакарчук також розповів про те, що зайнятий підготовкою власного політичного плану. На даний момент він в процесі розробки. І як тільки все буде готово, музикант оголосить його публічно.

Читайте також: Вакарчук очолить проект олігарха Пінчука “Нові лідери” на виборах

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *