Відома австрійська компанія побудує підприємство у Вінницькій області

Поступово в Україні відкривають свої підприємства західні компанії. У Вінницькій області розпочне роботу австрійська компанія-виробник спортивного інвентарю, повідомляє “Інвестор”.

У Вінницькій обласні адміністрації повідомили про те, що в області зареєструвала своє виробництво компанія з австрії “Head”.

Український коньяк — прощавай?

Українські мобільні оператори «вигадали» 13 місяць в році: справу розглядає Антимонопольний комітет

Head International Holding GmbH – це досить відома у світі компанія із виробництва спортивного приладдя особливо у сфері гірськолижних видів спорту. Хоча компанія додатково також продукує обладнання для тенісу та підводного плавання з аквалангом. Виробничі потужності компанії розташовані поки, що в чотирьох країнах, таких як Австрія, Чехяї, Болгарія, Китай. Продукція від Head присутня на риках понад 85 країн світу.

Контрабанда на мільйон: викрили спробу переправити за кордон майже тону бурштину

Поїзди пенсійного віку: середній вік локомотивів становить близько 40 років

За словами голови Вінницької ОДА Валерія Коровія:

“На минулому тижні в області зареєструвала підприємство компанія «Head» – всесвітньо відомий виробник спортивного обладнання, який славиться виробництвом гірських лиж і оснащення для тенісу. У Вінницькій області «Head» випускатиме кріплення для лиж та інший спортивний інвентар”.

За попередніми планами компанія інвестує в виробництво у місті Вінниця близько 80 млн. євро. Згідно із розрахунками вже впродовж 2019-2020 років побудують завод дя виробництва продукції для зимових видів спорту (лижі, лижні черевики та лижні кріплення). В ОДА відзначають, що новий завод створить вже на першому етапі близько 300 нових робочих місць, а вперспективі розширення виробництва штат може зрости до 1000 осіб. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *