“Виглядає як знущання!”: Медведчук і Рабінович привезли українським в’язням сала

Народні депутати України від “Опозиційної платформи – За життя” Віктор Медведчук і Вадим Рабінович приїхали до українських в’язнів Кремля Станіслава Клиха і Миколи Карпюка. Вони привезли їм сало, незважаючи на те, що це заборонено правилами колонії. Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Кум президента Росії Володимира Путіна і його соратник відвідали в’язнів в п’ятницю, а в цей день колонії не приймають передачі. 

У Москву вирушили любителі полтавського сала свіжого посолу – Медведчук і Рабінович, яких пустили в СІЗО, як вони сказали, до Клиха і Карпюка, щоб провідати їх, з гуманітарних міркувань. Єдиний нюанс – по-перше, у п’ятницю не приймають передачі, по-друге – передавати копчене і свіжосолене або просто свіже “сало з Полтави” за правилами СІЗО заборонено“, – розповів журналіст Роман Цимбалюк.

“Буде дуже гучна історія”: Зеленський анонсував кримінальну справу по Медведчуку

Цимбалюк зазначив, що логіка в таких вимогах є. Адже ув’язненим повинні передаватися продукти винятково у вакуумній упаковці, де вказано термін придатності. Це допоможе уникнути отруєнь.

Сам візитер Рабінович так прокоментував цю ситуацію: “Привезли ось таке ось полтавське сало копчене з українським хлібом, все це розрізали. Бачите, мені вже самому захотілося. Повірте, вони дуже-дуже були раді такому подарунку. Віктор Володимирович привіз Клиху ще від матері цукерки, лист. Ми з ними поспілкувалися. Я думаю, що хлопці в нормальній формі – добре виглядають, оптимістично налаштовані. Звичайно, нікого не прикрашає це все, але, тим не менше, все нормально“.

Читайте також: “Винен у знищенні боїнга”: названо ім’я полоненого, якого вимагає звільнити Путін

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *