Запорізький автозавод продає екологічні автобуси до Польщі

Запорізький автозавод налагодив виробництво і продаж екологічних низькопідлогових автобусів довжиною 8,2 м. Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Його загальна пасажиромісткість – 60 осіб, сидячі місця – 23. Оснащений двигуном екологічного класу Євро 5, автоматичною коробкою передач німецького виробництва, зручний для людей із інвалідністю, обладнаний спеціальною системою “клінінг”, що полегшує вхід/вихід пасажирів.

На даний момент, Запорізький автозавод вже підписав контракт на продаж таких автобусів до Польщі.

На Рівненщині побудують завод за 200 млн євро

Зауважимо, що випуск автобусів ЗАЗ-А10 на Запорізькому автозаводі почався ще в кінці 2000-х років. Незважаючи на свої переваги, цей автобус коштує дорожче, ніж автобуси середнього класу виробництва інших вітчизняних виробників. Тому вони не дуже популярні серед українських перевізників. 

Втім, Ужгород все ж планує закуповувати такі автобуси ЗАЗ-А10 для комунального перевізника “Ужгородський муніципальний транспорт”. Нові автобуси середнього класу планують придбати через відкриті торги.

Зауважимо, що нині у комунального перевізника Ужгорода “Ужгородський муніципальний транспорт” на балансі вже є 20 автобусів “Електрон” А185.

Читайте також: Вчені відновили зовнішність дівчинки, якій більше 5 тисяч років

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *