На Рівненщині побудують завод за 200 млн євро

На Рівненщині побудують завод з виробництва деревостружкової плити Kronospan. Інвестор планує залучити в його створення понад 200 млн євро. Меморандум про співпрацю вже офіційно підписаний.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Будівництво заводу Kronospan – це колосальна рекордна інвестиція в наш край. Залучити настільки потужного інвестора в непростий для країни час – це справді успіх. Це черговий крок до нашої стратегії – створення технократичного хабу і розвитку Рівненщини як регіонального центру. Загалом 2020 рік – це рік масштабного будівництва на Рівненщині: північної об’їзної і заводу Kronospan”, – зазначили в Рівненській облдержадміністрації.

Інвестори відзначили те, що Рівненська область має величезний потенціал з точки зору географічного розташування – досить близько як до центральних областей України, так і до західних кордонів держави. До того ж, тут добре розвинена інфраструктура і наявні кваліфіковані фахівці.

Що відомо про інвестора?

Kronospan – міжнародна компанія з виробництва високоякісних деревних плит і суміжної продукції, має понад 40 заводів у 30 країнах Європи, Азії та Америки.

Читайте також: Доступне житло: величезний 3D-принтер розпочав друк житлового району (фото)

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *