За конракти на 280 мільйонів доларів Україна змагатиметься в Єгипті

Цьогоріч Україна має всі шанси отримати два конракти із єгипетськими фірмами, один на 200, а інший на 80 мільйонів доларів, повідомляє “Інвестор”.

Минулого року Україна почала нарощувати торгові відносини з Єгиптом. Ця країна є для нас досить вигідною у плані експорту.

Саме, тому вже цьогоріч Україна має намір взяти участь у кількох проектах в Єгипті.  Один з них стосується модернізації меткомбінату, а інший реконструкції коксової батареї для компанії. 

Для залучення українських спеціалістів до роботи в Єгипті в Україну прибув міністр у справах компаній державного сектору Єгипту Халід Бедаві. Зокрема, делегація побувала на зустрічі із студентами  КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів з цього приводу повідомив:

“Україна готова взятися за кілька проектів в Єгипті. Перший – модернізація Хелуанського меткомбінату вартістю близько 200 млн. доларів та реконструкція коксової батареї для компанії El Nasr for Coke & Chemicals company вартістю близько 80 млн”.

Подібна співпраця є вкрай важливою для України, адже на африканському ринку вітчизняні спеціалісти та компанії можуть успішно конкурувати з закордонними надаючи ті ж послуги за більш помірну ціну. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *