Сьогодні в Києві відкрилася масштабна агропромислова виставка “Агро-2021”

Сьогодні в Києві, у НК “Експоцентр України”, відбулося відкриття всеукраїнської агропромислової виставки “Агро-2021”. 

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Деталі: Член Комітету аграрної та земельної політики Дмитро Соломчук разом із міністром агрополітики і продовольства Романом Лещенком відкрили цьогорічну агровиставку. Про це Дмитро Соломчук повідомив на своїй сторінці Facebook, де особисто привітав усіх аграріїв із цим заходом.

Коментар:Протягом 15 років на аграрних виставках я разом з командою представляв авторську і дистриб’юторську продукцію для наших агровиробників. Сьогодні разом з Романом Лещенком та колегами відкрили 33 виставку Агро-2021.

Бажаю усім учасникам ефективного і результативного тижня, вигідних контрактів і високих врожаїв, які трансформуються в доступну ціну продуктів харчування для кожного українця“, – прокоментував нардеп.

Нагадаємо, що Агро-2021 – це наймасштабніша виставка в Україні та у східній Європі у галузі сільського господарства. На цьому заході основна увага зосереджена на новинках сільськогосподарської техніки та устаткуванні, високопродуктивних породах свійських тварин і сучасних агротехнологіях. 

Цей захід відкриває можливість українським компаніям налагодити співпрацю зі світовими лідерами аграрної промисловості. На події представлено понад 1200 компаній з усього світу.

Компанія “Агроцентр”, яка займається виробництвом та продажем запчастин до сільськогосподарської техніки, також взяла участь у цьогорічній виставці. 

Менеджери компанії демонструють власний бренд якісних запчастин до агротехніки Heavy Parts, які виробляються в Україні, та експортуються до європейських країн. Асортимент Heavy Parts налічує широкий вибір запчастин (близько 350 одиниць) до зернозбиральних і силосних комбайнів, ґрунтообробної техніки й сівалок. Також, компанія пропонує високоякісні запчастини, до найвідомішої техніки світових брендів: CLAAS, John Deere, New Holland, Lemken та інших.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу image-24.png

Виставка відбувається у НК “Експоцентр України” за відповідним графіком: 8 червня – з 10:00 до 18:00 год; 9 та 10 червня – з 9:00 до 18:00 год; 11 червня – з 9:00 до 17:00 год.

Читайте також: В Україні значно впав долар: курс валют