БПП змінить назву і проведе великий ребрендинг

За даними які потрапили в пресу, Петро Порошенко планує серйозний ребрендинг своєї партії, про що він розповів на закритій зустрічі з депутатами та міністрами БПП після поразки на виборах. Про це повідомляє “Інвестор-ЮА”.

В планах є зміна назви. “Очікувалося, що БПП перейменують на “Солідарність”, але над назвою поки що думають. Можливо, партія стане “Європейською Солідарністю”, яку скорочуватимуть “ЄС”, що нагадуватиме виборцям, що Порошенко “головний євроінтегратор”, —  йдеться у публікації.

Вірогідно, що зміниться і склад партії, оскільки Порошенко хоче набрати у список молодих незаплямованих людей, які у своїх регіонах стали успішними завдяки реформам влади. “Молоді обличчя партія, балансуючи, міксуватиме з авторитетами. Наприклад, у своєму списку Порошенко хоче бачити Рефата Чубарова і Мустафу Джемілєва, громадського діяча Ігоря Козловського, героя України Володимира Жемчугова”, — повідомляється у  публікації.

За даними ЗМІ близькі соратники Порошенка: Ігор Кононенко, Сергій Березенко, Олександр Грановський обиратимуться до наступної Ради по мажоритарних округах. Але найімовірніше, що після виборів вони приєднаються до фракції Порошенка.

Читайте також: Молодий українець створив ферму, якою можна керувати зі смартфона
Радник Зеленського розповів що команда президента зробить за перші 100 днів
В Україні вводять новий пенсійний вік

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *