Командир ДНР став полковником Нацполіції

Відомий на Донбасі командир бойовиків ДНР Юрій “Вампір” Голубан переїхав у Київ, та влаштувався в Національну поліцію, де встиг дослужитися до звання полковника. Він брав участь у російській збройній агресії проти України у 2014 році в складі так званого батальйону “Восток”, на посаді командира роти. Про це повідомляє “Інвестор”, з посиланням на офіційну сторінку у Facebook народного депутата від ВО “Батьківщина” Ігоря Луценка.

Нардеп розповів про стрімкий злет кар’єри Голубана в лавах Нацполіції — “Виявляється, поки доблесні лицарі плаща і кинджала з СБУ виясняли, чи дійсно Голубан (позивний у Востоці був у нього “Вампір”) воював у складі російських гібридних військ, сам фігурант за цей час зробив стрімку кар’єру в нашому державному апараті і добився неабияких успіхів”.

Україні здався ще один ватажок “ДНР”

За даними депутата, Голубан останні роки готував поліцейських до служби — “Він ці 2 роки займався тренуванням та вихованням українських поліцейських. Можна лише уявити, які високі моральні цінності він їм передавав, яку високу етичну планку він задавав “моїй новій поліції”.

Стало відомо скільки Україна виплатила пенсій жителям окупованих територій

Не обійшлося в ції історії і без квартирного скандалу. Луценко стверджує, що за час служби на боці України, Голубан встиг купити в Києві чималу квартиру. “Голубан (під час розслідування кримінального провадження щодо нього) встиг обзавестися здоровенною квартирою в Києві – площа аж 93 квадрати” — написав на своїй сторінці народний депутат.

За тими ж даними “Вампір” оформив у 2018 році пенсію і, за попередньою інформацією, звільнився. На даний момент, ця історія не отримала продовження.

Читайте також: В Сирії стратили групу російських військових

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *