Любите подорожувати потягом – платіть більше

З 30 травня 2018 року квитки на весь залізничний транспорт і на всі напрямки здорожчали на 12%, проте це ще не все підняття цін, повідомляє “Інвестор”.

Менеджмент української залізничної компанії ще минулого року неодноразово заявляв про збитковість, та потребу у піднятті цін. Чиновники аргументували цю потребу тим, що ціна є невигідною оскільки компанія майже не отримує прибутків, які власне можна було б використати на модернізацію та будівництво вагонів та потягів, а також покращення сервісу.

Укрзалізниця планує створити спеціалізовану дочірню компанію

Таким чином, підвищення мало відбутися ще 1 квітня цього року, проте через бюрократичну тяганину воно затрималось. І тільки зараз нові тарифи вступлять в дію.

Проте, це підвищення буде не єдиним. Так звана індексація цін на квитки, тобто їхнє зростання передбачає здрожчання проїзду на 25% до кінця цього року. Вона проводиться у два етапи наступне зростання очікується з 1 жовтня цього року.

Після цього подорожчання напевне всіх пасажирів буде турбувати питання того чи вплине воно на якість перевезення та комфорт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *