Новий рекорд: 21-річна модель стала наймолодшим мільярдером в історії

21-річна американська модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер стала наймолодшим мільярдером в історії, серед тих, хто заробив свій капітал власними силами, повідомляє “Інвестор”.

За даними журналу Forbes статки Дженнер оцінюються в 1 млрд доларів, а вартість її компанії Kylie Cosmetics — в 900 млн доларів. У рейтинг мільярдерів журналу Forbes Дженнер потрапила в віці 21 року — на два роки раніше, ніж засновник Facebook Марк Цукерберг.

Юна модель здобула популярність після участі в реаліті-шоу “Сімейство Кардашьян”.

Історична перемога: вченим вдалося вилікувати хворого на ВІЛ

В 2015 вона заснувала свою компанію Kylie Cosmetics. На даний момент у компанії працює 12 співробітників, п’ять з яких мають неповний робочий день. Все виробництво і продаж косметики передані на аутсорс. Такий маркетинговий успіх в значній мірі завдячує популярності молодої бізнесвумен у соціальних мережах. У Дженнер в Snapchat, Instagram, Facebook і Twitter сумарно 175 млн підписників.

Це сила соціальних мереж“, — пояснює Дженнер.

Перші три роки косметика її компанії продавалася тільки онлайн. У листопаді 2018-го вона з’явилася на полицях понад тисячі магазинів у всіх американських штатах. За оцінками, за перші шість тижнів ритейлеру вдалося продати продукції Kylie Cosmetics на 54,5 млн доларів.

У рейтингу мільярдерів журналу Forbes Дженнер займає 2057-е місце.

Читайте також: Одразу сім українців потрапили до списку найбагатших людей світу

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *