Переклад того, про що говорив Зеленський у своєму зверненні англійською (відео)

Президент України Володимир Зеленський звернувся до іноземних інвесторів, запросив їх відвідати Україну та інвестувати в її економіку, а також пообіцяв, що він та його команда, так само як і нові уряд та парламент, будуть сприятимуть роботі зарубіжних інвесторів. Про це розповідає “Інвестор-ЮА”.

Я запрошую вас, інвесторів з будь-якої частини світу, приєднатися до можливості інвестувати в українську економіку щонайшвидше і насолоджуватися вражаючими прибутками від ваших інвестицій. Ваш успіх стане спільним успіхом. Це значить, що я і моя команда будуть стояти за кожного іноземного інвестора, за кожне робоче місце, яке ви створите, і за кожен долар, який ви сплачуєте в якості податків“, — наголосив Президент України у своєму зверненні.

Він вказав, що його бачення полягає в тому, щоб Україна стала однією з країн Європи, що розвиваються і зростають найшвидше.

Скільки, скільки? — в уряді зробили гучну заяву про “мінімалку” в 2020 році

Моє бачення полягає в тому, щоб Україна була однією з найбільш швидкозростаючих країн, що розвиваються в Європі. Я керуюся цим баченням, і мій новий професійний і технократичний уряд буде діяти відповідно. Ласкаво просимо до країни свободи. Ласкаво просимо до України”, — сказав Зеленський.

Він також наголосив, що Україна є привабливою для інвестицій, як географічно, так і завдяки людським ресурсам, та пообіцяв, що країна втілюватиме зміни, аби бути більш привабливою для іноземних інвестицій.

Я і моя команда в новому уряді і парламенті хочемо ввести економічне зростання в ДНК країни. Ми повинні багато чого змінити, усунути непрофесіоналів і найняти професіоналів, дерегулювати галузі, спростити правила, поліпшити інфраструктуру та багато іншого“, — вказав Президент.

https://www.facebook.com/ze2019official/videos/1310161052483462/?v=1310161052483462

Читайте також: Хто стане новим прем’єр-міністром: ставки та прогнози букмекерів

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *