Прибуткова справа: молодий бізнесмен заробляє на сирах на Київщині (відео)

В той час коли частина молоді думає про те як втекти із села, багато-хто навпаки покидає роботу в місті та розпочинає підприємництво в селі. Так власник рекламного агенства Тарас Ложенко став власником ферми, що виробляє унікальні сири, повідомляє “Інвестор”. 

З 2013 року в Україні почали працювати близько 1 тисячі нових фермерських господарств, а найбільшу частку з них заснували вихідці із міста. Тарас Ложенко киянин та успішний бізнесмен, проте найбільшою його справою стала невелика ферма на Київщині, яка виробляє елітні сири і називається – “Доообра ферма”.

Нову справу підприємець заснував в невеликому селі викупивши приміщення колишньої ферми. Спеціально для виробництва тут був спроектований завод з невиликим сироварним котлом всього на 300 літрів, в той час коли на великих підприємствах вони розмірами в 10-20 тонн. Це дало змогу експерементувати і не орієнтуватись на масовість виробництва, а виробляти дійсно добрий продукт. 

Справжній військовий: турецький полковник створив успішну овечу ферму в Україні (відео)

В основному тут виготовляють сир із козячого молока. Для того, щоб отримати хороший сир потрібне хороше молоко.  Спеціально для цього тут розводять кіз і забезпечують найвищу якість своєї продукції ретельно стежачи за всіма процесами. На фермі використовують найсучасніші європейські практики, які переймав сам Тарас Ложенко навчаючись у закордонних сироварів.  Також, кожну партію сирів перевіряє ветеринарна лабораторія, а окремо інспектує продукцію представники Goodwine. Спеціально для цієї мережі ферма виробляє певні сорти сирів. На початку підприємець інвестував в справу близько 100 тисяч доларів, зараз же заробляє на продажах своєї продукції ціна на яку від з00 до 600 грн/кг.

Дизайнерські меблі для Європи: черкаська компанія підкорює європейські ринки

Внаслідок такого контролю, а також невеликих розмірів ферми сири дійсно виготовляють унікальні. Це не продукт великих корпорацій. “Доообра ферма” – це хороший приклад малого фермерства та сімейної справи в якій якість є важливішою за масовість. Такі проекти є чудовим прикладом того як можна створити свою справу і здобути успіх. Про успішність говорить також те, що як зазначають самі власники, багато покупців дізнаються про них завдяки схвальним відгукам своїх друзів. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *