Рівненська компанія Агроцентр створює фонд підтримки молодих підприємців

Кожна 15-та гривня від продажу запчастин Heavy Parts Original буде виділена на підтримку молодих бізнесменів, віком до 30 років, з Рівного та області.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Деталі: Директор компанії Агроцентр Іван Шевчук повідомив, що ідея створення фонду виникла декілька років тому. Засновник компанії протягом тривалого часу допомагав молоді реалізовувати їхні бізнес-проєкти. Саме тому компанія вирішила продовжити цю традицію та створила фонд підтримки молодих підприємців

Коментар: Зараз ми намагаємося допомагати молоді, яка лише починає власну справу. Через це, у 2021 році ми засновуємо фонд підтримки молодих підприємців. У нього буде направлена кожна 15-та гривня виручена від продажу запчастин нашого власного виробництва марки Heavy Parts Original“, – повідомив директор компанії Агроцентр Іван Шевчук. 

У Агроцентрі зазначили, що участь у конкурсі зможуть взяти молоді люди до тридцяти років незалежно від сфери діяльності. Важливим моментом є те, що долучитися до конкурсу зможуть лише жителі Рівненської області.

Засновники фонду розповідають, що раз в пів року буде відбуватися засідання конкурсної комісії, яка відзначатиме найкращі бізнес-ідеї. Тому, учасникам потрібно розрахувати всі можливі ризики своєї ідеї і максимально якісно підготувати презентацію проєкту. Зауважимо, що кошти будуть виділятися при наявності співфінансування.

Щоб взяти участь у конкурсі на пошту [email protected] потрібно відправити заявку з особистими даними учасника та ідеєю, на реалізацію якої підприємець потребує додаткового фінансування.

Читайте також: Українська компанія Агроцентр створює фонд підтримки молодих підприємців