Щойно українські військові почали термінові навчання у Чорному морі

На острові Зміїний, у Чорному морі, відбулися спільні практичні навчання підрозділів Державної прикордонної служби України та Військово-морських ЗСУ.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Коментар: Спільне практичне тренування передбачало дії резервів відомств у разі збройної агресії умовного противника на територію України. Основні тактичні дії розгорнулися на острові Зміїний, куди також на посилення висунулися спецпризначенці Південного регіонального управління, яких було доставлено прикордонною авіацією та корабельно-катерним складом Морської охорони“, – повідомляє пресслужба ДПСУ.

Деталі: В ДПСУ повідомляють, що дати збройну відсіч противнику одночасно вийшли й корабельні тактичні групи та військовослужбовці окремого батальйону морської піхоти ВМС України, які десантувалися на острів.

Окрім питань злагодженості та взаємодії підрозділів обох відомств, військовослужбовці відпрацювали практичні вправи з бойовою стрільбою.

Нагадаємо, що тиждень тому прикордонники Південного регіонального управління спільно з підрозділами Національної гвардії та ЗСУ брали участь у навчаннях “Гвардія 2020”, що проходили на загальновійськовому полігоні “Широкий Лан”.

Джерело: пресслужба ДПСУ

Читайте також: “Ходіть без масок!”: чому вчені рекомендують добровільно заражатися коронавірусом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *