Шуфрич прийшов до Верховної ради з заклеєним ротом

Народний депутат від партії “Опозиційна платформа – За життя” Нестор Шуфрич з’явився у Верховній Раді із заклеєним чорною стрічкою ротом. Ймовірно, таким чином депутат, протестував проти рішення Нацради про відмову у продовженні ліцензій п’яти регіональним компаніям, які ретранслювали канал Віктора Медведчука “112 Україна”.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Фото з Шуфричем на своїй сторінці у Facebook виклав фотограф Ян Доброносов. “У кожного своя акція протесту”, – підписав він знімок й додав геотеги – Верховна Рада. 

“Шуфрич з елементами садо-мазо”, “50 відтінків Шуфрича”, “Коли забув стоп-слово”, “Це що за БДСМ?”, – пишуть у коментарях до фотографії.

Ватажки ЛДНР агресивно відреагували на підписання “формули Штайнмаєра”

Нагадаємо, що 26 вересня на засіданні Нацради було прийнято рішення про відмову у продовженні дії ліцензій на цифрове мовлення п’яти регіональним компаніям: ТОВ “Новий формат ТВ”, ТОВ “Аріадна ТВ”, ТОВ “Партнер ТВ”, ТОВ “ТВ Вибір” і ТОВ “Лідер ТВ”, які ретранслювали “112 Україна”. 

Члени Нацради прийняли рішення одноголосно. Керівництво телеканалу “112 Україна” назвало рішення Нацради незаконним і заявило, що “телеканал “112 Україна”, сайти 112.ua і 112.international продовжать свою роботу. Зараз, канал продовжує мовлення і доступний для своїх глядачів на супутнику, в кабельних мережах і в інтернеті.

Читайте також: Нардепам видали першу зарплату: хто скільки заробив у новій Раді (список)

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *