Сьогодні в Брюсселі представили перші кроки президента Зеленського

Нещодавно радники новообраного президента України Володимира Зеленського Олександр Данилюк та Руслан Рябошапка виступили на комітеті ЄС з питань політики та безпеки. Там вони розповіли якими будуть його перші кроки на посту глави держави. Про це повідомляє “Інвестор-ЮА”.

Олександр Данилюк розповів журналістам — “Вчора була конференція з питань енергобезпеки і ми зустрічалися з американською стороною, обговорювали питання енергобезпеки України. Шукали можливі рішення. Були зустрічі на досить високому рівні з нашою делегацією”.

Він зауважив щодо європейської сторони, то радники вчора виступали на політико-безпековому комітеті ЄС, членами якого є 28 послів країн-членів ЄС.

Ми представили там програму та перші кроки новообраного президента Володимира Зеленського, як ми будемо відповідати на виклики, які стоять перед країною”, — зазначив радник.

Дуже багато запитань. Ми побачили високу зацікавленість, розуміння того, що новий президент має дуже високий рівень підтримки, 73% громадян, і всі розуміють, що це дуже серйозний мандат, який дає можливість новому президенту багато що змінити в країні, і наші партнери готові нам в цьому допомогти”, — підсумував Данилюк.

Читайте також: В команді Зеленського розповіли коли буде знято депутатську недоторканність
У МінТОТ розповіли що буде з українцями, які отримають праспорти РФ
У Чехії відбувся суд над готелем за його проукраїнську позицію

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *