Відтепер в Україні можна замовити унікальне екологічне таксі

Нещодавно компанія Uber запустила в Києві сервіс UberGREEN. Він буде подавати екологічні електрокари. При цьому вартість поїздки буде такою ж, як при замовленні звичайного автомобіля категорії UberSELECT. Більше про це розповідає “Інвестор-ЮА”.

Uber офіційно представив свій новий сервіс, який називається UberGREEN. Київ друге місто в Центральній і Східній Європі, після Бухареста, де запрацював такий сервіс. Зараз він працює також в декількох містах світу: в Парижі, Лондоні, Амстердамі, Лісабоні, Порту, Цюріху та Мюнхені.

Європейський авіаперевізник пообіцяв безкоштовні квитки для своїх пасажирів

Роль таксі виконують електромобілі Renault Zoe, Nissan Leaf, Tesla S, BMW i3, Chevrolet Volt, Chevrolet Bolt або гібридні Toyota Prius / Auris.

Зараз у Uber більш ніж 200 нових електрокарів, представлених для замовлення UberGREEN в Києві. У сервісі розраховують, що в місяць Green будуть використовувати не менше ніж 10 тис. людей.

Українська компанія створює будинки всього за 1 день (відео)

Для виклику такого “еко-автомобіля” в додатку Uber з’явиться окремий пункт UberGREEN, за допомогою якого можна буде замовити саме електромобіль.

Вартість нової послуги така ж, як і в стандартному UberSELECT: 30 грн базовий тариф, 1,3 грн за хвилину і 4,6 грн за кілометр. Мінімальний тариф складе 55 грн. Наприклад, поїздка з аеропорту в центр міста обійдеться приблизно в 300 грн.

Читайте також: В Україні з’явився наймолодший в історії директор школи (фото)
Українці створили електричний велосипед, який потрапив до Книги рекордів Гіннеса (фото)
Шокуючий список речей, які можна купити на 1 долар в різних країнах світу

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *