Власний бізнес: молоді українці виготовляють унікальні ножі та сокири, за якими “полюють” колекціонери з усього світу (фоторепортаж)

В Київській області знаходиться українська компанія, яка виготовляє унікальні ножі та сокири, які скуповують мисливці та колекціонери з усього світу. Більше про молодих українських ковалів розповідає “Інвестор-ЮА”.

Компанія “Ковачь” вже декілька років поспіль займається виготовленням унікальних виробів зі сталі, за якими полюють колекціонери не тільки з України, а й з усієї Європи, Північної Америки, Азії, Близького Сходу і навіть Австралії.

Українська компанія створює будинки всього за 1 день (відео)

На початку свого шляху, компанія зосередилася на створенні товару, виключно ручної роботи, повністю відмовившись від фабричного виробництва. За їхніми словами, це дозволяє не тільки гарантувати високу якість кожного окремого виробу, а й зробити його насправді унікальним. А це особливо цінується серед справжніх поціновувачів таких виробів.

В Україні з’явився наймолодший в історії директор школи (фото)

Майстер В’ячеслав Коляда розповідає: “На виробництво одного кухонного чи туристичного ножа в середньому потрібно від 2 до 7 днів. Однак, над деякими, особливо цінними і унікальними виробами, можна працювати місяцями”.

Українці створили електричний велосипед, який потрапив до Книги рекордів Гіннеса (фото)

Попри виключно ручну роботу, найдешевший ніж може коштувати всього 80 гривень. А що стосується унікальних виробів, то тут ціни досягають діапазону в 300 доларів.

Шокуючий список речей, які можна купити на 1 долар в різних країнах світу

В той же час, на виробництво сокир майстер витрачає 2-3 дні. За цей час створюється і сталева частина виробу, і рукоятка. Сокири бувають похідними, м’ясними, або тими, які використовують для рубання дров. Кожен підвид потребує особливого процесу виробництва і подальшого догляду за ним.

Читайте також: Відтепер в Україні можна замовити унікальне екологічне таксі
Європейський авіаперевізник пообіцяв безкоштовні квитки для своїх пасажирів
Швейцарці розвивають в Україні унікальну біодинамічну ферму (відео)

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *