Cтало відомо що вирішили Порошенко та депутати БПП на закритій зустрічі

Нещодавно відбулася зустріч депутатів БПП з президентом і членама уряду. Про її підсумки журналістам розповів керівник депутатського об’єднання у Верховній Раді Артур Герасимов. Детально про це читайте на сайті “Інвестор-ЮА”.

Ми йдемо на парламентські вибори”, — заявив Герасимов.

Була озвучена позиція, що тепер при наборі в команду буде проводитися праймеріз серед тих, хто хоче стати членами нашої команди”, — додав депутата.

За словами нардепа, ті прихильники, які не пройдуть праймеріз, не залишаться у команді на провідних ролях. Окрім того, незабаром у партійній структурі відбудуться значні кадрові зміни.

Також депутат повідомив, що з’їзд партії Порошенка відбудеться після інавгурації Володимира Зеленського. А Порошенко самостійно очолить свою партію.

(*ред — Петро Порошенко) Стає лідером політичної партії, і це є ключовим аспектом, який ми сьогоднi обговорювали”, — розповів Герасимов.

Також він натякнув, що БПП доведеться змінювати підхід до комунікації з суспільством. “Ми чітко розуміємо, що одна з ключових помилок – в інформаційній стратегії, тому що ми не змогли донести до людей всю значимість тих досягнень, які були отримані Україною” — резюмував Герасимов.

Читайте також: Гройсман розповів за яких умов буде співпрацювати з Зеленським
Стало відоме місце України в рейтингу держав, де найлегше вести бізнес
Найсмішніші ситуації, які трапилися на дільницях під час другого туру виборів

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *