Житомирський крадій заснув за прилавком магазину разом з награбованим

Подія сталась уночі 24 липня. Власник торговельного закладу повідомив правоохоронців, що в його зачиненому магазині перебуває невідомий. Поліцейські групи реагування застали у приміщенні чоловіка, який заснув за прилавком з краденими речамиПро це повідомляє Житомир-онлайн.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Триває з’ясування всіх обставин. Про це 25 липня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області. 

“До поліції зателефонував підприємець із повідомленням про невідомого, який нібито незаконно потрапив і знаходиться в його крамниці у селищі Черняхові. Про це власник торговельного закладу дізнався із зображення на камерах відеоспостереження. Для перевірки до магазина виїхали патрульні групи реагування Черняхівського відділу поліцейської діяльності, а згодом і слідчо-оперативна група Житомирського райуправління”, – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Україна збере вдвічі менше врожаю через вторгнення

Як виявилось, у приміщенні було пошкоджене металопластикове вікно, а всередині дійсно знаходився сторонній. Чоловік спав за прилавком. Власник вказав на відсутність у касі грошей і окремих ліцензованих товарів. Під час огляду у 46-річного жителя селища виявили викрадене. За зовнішнім виглядом чоловік явно перебував у стані сп’яніння. Причому, алкоголь він вочевидь вживав і в самому магазині.