“Звільняють місце Януковичу”: в Росії затримали ватажка ДНР

У мережі обговорюють інформацію про ймовірний арешт у Москві ватажка так званої “Донецької народної республіки” Дениса Пушиліна.

Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Відповідний пост з’явився в Twitter пабліка “Віктор Шишкін – наш президент”. Там припустили, що нібито арешт може бути пов’язаний з тим, що терористична організація завдала Росії економічний збиток. Йдеться про борг Газпрому в 1 мільярд доларів.

“Зупинив 20-річну війну”: сьогодні назвали ім’я переможця Нобелівської премії миру

“У Москві заарештували Пушиліна. Це скромний таємний патріот України завдав ворогові економічний збиток такого розміру, що навіть бувалий багато СК Росії щиро захопився. Йдеться про гроші, які ДНР заборгувало “Газпрому” за газ 1 млрд. доларів”, – йдеться у повідомленні.

Така ж інформація з’явилася в Twitter Донецького ресурсу “Бувало і краще”.

“Пушиліна прийняли, ходять чутки”, – сказано в повідомленні.

У коментарях під постами розгорілася дискусія. Користувачі відзначають, що раптовий арешт ватажка “ДНР” може бути пов’язаний з тим, що місце Пушиліна звільнили для іншого кандидата. Ймовірно, для когось із колишніх членів “Партії регіонів”. Одним з варіантів називають колишнього президента-втікача Віктора Януковича.

Окрім цього, нагадаємо, що раніше вже ходили чутки, нібито ватажка “ДНР” Дениса Пушиліна можуть звільнити з займаної посади вже незабаром, призначивши на його місце нинішнього “мера” Горлівки Івана Приходько. За словами донецького блогера Дмитра Черкасова, російські куратори незадоволені роботою Пушиліна, його авторитет як лідера “республіки” впав навіть серед місцевих найманців.

Читайте також: В Україні остаточно вирішили чи амністувати бойовиків

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *