Дороге мистецтво: стало відомо ім’я найдорожчого живого художника світу (відео)

Нещодавно на аукціоні Cristie’s, в Нью-Йорку, американський художник Джеф Кунс став найдорожчим художником світу з тих хто нині живе. Його скульптура “Кролик” 1986 року продалася на аукціоні за рекордні 91,075,000 млн доларів — включаючи премію продавця. Про це повідомляє “Інвестор-ЮА”.

Укрзалізниця повертатиме гроші, якщо у вагонах не працюватимуть кондиціонери

Можна довго сперечатися про якість виробу, обурюватися або дивуватися, але одне на сьогоднішній день залишається безперечним. У світі мистецтва теж є свої поп-зірки, і з кожною покупкою купується не тільки робота сама по собі.

За останні 50 років предмети мистецтва стали найпростішим і доступним засобом для вкладення грошей. Причому саме мистецтво, як правило, не вимагає особливих попутніх витрат — на відміну від вкладень в нерухомість.

В світі з’явилося місто, де заборонена політика і релігія (фоторепортаж)

Більш того, будь-який витвір можна позичити музею або галереї, щоб зняти з себе клопоти з охорони і правильного зберігання і при цьому окупити витрати на покупку. Часто шляхом продажу квитків в музей. А вже ми, шановні, ходимо туди мільйонами. З світу по нитці — мільярдеру нова сорочка.

Нагадаємо, що раніше найдорожчим художником з живих нині, був Девід Хокні, чия картина “Портрет художника” (1972) була продана за 90,3 мільйона доларів.

Читайте також: В світі з’явилося місто, де заборонена політика і релігія (фоторепортаж)
Сьогодні в Україні сильно змінився курс долара
Власний бізнес: кияни створили ферму, яка дає у 50 разів більше врожаю, ніж її аналоги (відео)

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *