Джемілєв: Путін вже визнав окупацію Криму — помилкою

За словами народного депутата, який посилається на “власні джерела”, президент Росії Владімір Путін у своєму найближчому оточенні визнає що окупація Криму була помилкою. Про це повідомляє “Інвестор-ЮА”.

Ми з Кримом зробили помилку, але цього ми визнавати не будемо” — процитував Путіна лідер Меджлісу.

Тепер для Путіна просто немає виходу. У нас зараз, до речі кажучи, різні служби цікавляться нашою думкою: як ви думаєте, Путін міг би піти з Криму, не втративши обличчя? Немає такого шляху, просто немає. А Путіну визнати, що він зробив помилку? Він, до речі, в своєму колі про це вже і каже. Це у нас точні відомості. Каже так, я вам точно скажу. Це перевірені джерела. Він каже: “Ми з Кримом зробили помилку, але цього ми визнавати не будемо” — сказав Джемілєв.

Мізерно мало: стали відомі зарплати провідних українських спортсменів

Народний обранець переконаний, що добровільно Росія з Криму не піде, бо це стане причиною значних іміджевих втрат серед симпатиків режиму. На даний момент в Кремля немає варіанту просто визнати свою помилку і покинути півострів.

Він (ред — Президент Росії) уже на цьому зробив стільки собі реноме. Він як збирач руських земель. А тут сказати “я помилявся”? “Помилявся” можуть сказати тільки мужні люди. Є така чеченська пісня: “помиляються всі, але тільки справжній чоловік може сказати — я був неправий”. Але в Кремлі таких чоловіків немає. Я в цьому впевнений”, — підсумував Джемілєв.

Читайте також: Другий референдум: стало відомо чому Крим екстрено заселяють силовиками 
Подвійне громадянство: стало відомо кому хочуть роздати українські паспорти
Понад два десятки росіян будуть спостерігачами на виборах в Україні

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *