Королева Єлизавета II вперше зробила пост в Instagram (фото)

Напередодні Міжнародного жіночого дня в офіційному Instagram акаунті британської королівської сім’ї з’явився перший пост від Єлизавети II. Вона опублікувала лист науковця Чарльза Беббіджа своєму прапрадіду, який був написаний у 1843 році, повідомляє “Інвестор-ЮА”.

В публікації вона поділилася враженнями від відвідування Музею науки в Лондоні і опублікувала фотографію листа з королівського архіву, який вчений Чарльз Беббідж відправив принцу Альберту (чоловікові королеви Вікторії) в 1843 році.

Історії успіху трьох найбагатших жінок світу

У своєму листі він розповідає Альберту про винахід “аналітичного двигуна”, на основі якого згодом були створені перші комп’ютерні програми. “Сьогодні я мала задоволення дізнатися про навчання дітей комп’ютерному кодуванню. Мені здається доречним опублікувати цей пост в Instagram, перебуваючи в Музеї науки, який довгий час зберігає технології, інновації та надихає наступне покоління винахідників”, — написала королева.

https://www.instagram.com/p/ButJtIMnBrV/?utm_source=ig_web_copy_link

Зауважимо, менше ніж за добу, пост Єлизавети набрав понад 200 тисяч вподобань. А всього на сторінку британської королівської сім’ї підписалося вже 4,8 млн осіб.

Читайте також: Новий рекорд: 21-річна модель стала наймолодшим мільярдером в історії

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *