На Рівненщині закрили понад сотню гральних закладів

Протягом останнього місяця рівненські правоохоронці закрили 125 незаконних гральних заклади по всій області. В прокуратурі розповіли, що у цих установах вилучили 295 одиниць комп’ютерної техніки. 

На даний момент, правоохоронці наклали арешт на всю вилучену техніку. Детальніше про це розповідає Інвестор-ЮА.

Джерело: “прес-служба прокуратури Рівненської області”

Коментар:На даний час у слідчих підрозділах органів поліції перебуває 38 кримінальних проваджень, розпочатих за фактами зайняття незаконним гральним бізнесом. За процесуального керівництва органів прокуратури проводяться всі необхідні та можливі слідчі дії, направлені на збирання, перевірку та оцінку доказів, з метою встановлення обставин, що мають значення для розслідування, та які підлягають доказуванню, спрямовані до припинення незаконної діяльності гральних закладів та встановлення осіб, які організували незаконний бізнес на території області” — заявили у прокуратурі.

Міністр Милованов спрогнозував зміни в курсі гривні на 2020 рік

Деталі: З 20 грудня 2019 року в Головному управлінні Нацполіції та територіальних відділеннях були створені мобільні групи, які займаються боротьбою з незаконними гральними установами. До складу таких груп увійшли як слідчі та працівники карного розшуку, так і кіберполіцейські разом з працівниками Служби безпеки України.

В ході проведення санкціонованих обшуків правоохоронці вже вилучили 295 одиниць різноманітної комп’ютерної техніки, яка використовувалася у діяльності незаконнних установ. 

Окрім цього, в поліції наголосили на необхідності ліквідації реклами подібних закладів. Також, обіцяли посилено контролювати, щоб в майбутньому подібна реклама знову не з’явлася на території Рівненщини. 

Правоохоронці звертаються до громадян, з закликом телефонувати на номер 102, якщо їм щось відомо про подальше функціонування установ, які не були ліквідовані. В свою чергу, в поліції гарантують повну анонімність.

Читайте також: У Гончарука розповіли, як на Україну вплине нафтовий конфлікт Росії та Білорусі

Хочете отримувати найважливіші новини одразу в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *