ПриватБанк створює нові послуги для українських заробітчан

Український “ПриватБанк” розширив сферу своїх послуг. Відтепер завдяки з договору із польським банком Alior Bank можна з Польщі здійснювати банківські перекази без комісії, повідомляє “Інвестор”.

Велика кількість українських заробітчан за кордоном, а особливо в сусідній Польщі стає каталізатором, що українські фінансові установи намагаються розширювати свої послуги за кордон. Одними з перших свою вигоду від цього зрозуміли в “ПриватБанку”. Саме цей банк надав можливість здійснювати в Україну SWIFT-перекази за допомогою смартфона або через банк онлайн без комісії.

Подарунок до опалювального сезону: в Україні підняли ціни на газ

Укрзалізниця показала нові модернізовані вагони

Відтепер користувачеві у Польщі для того, щоб переказати кошти в Україну потрібно обміняти польські злоті або долари на євро в додатку Alior Bank та надіслати SWIFT-переказ.

Субсидії розбрату: відтепер можна скаржитись на незаконне отримання допомоги

Робота мрії: Facebook шукає спеціаліста для роботи в Україні

Як інформує “ПриватБанк”, переказ надійде до отримувача впродовж однієї доби. Після цього банк зарахує кошти на картку чи банківський рахунок клієнта онлайн. При переказах в валюті євро відсутня комісія. Якщо ж користувачі планують надсилати доларові перекази, то доведеться сплатити комісію. Зараз вона передбачена на рівні від 1 до 3 доларів незалежно від суми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *